Η Εταιρεία μας

Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Medical Air Service Hellas: Το όνομα τα λέει όλα

 • Η Medical Air Service Hellas δραστηριοποιείται παγκοσμίως στον τομέα των αεροδιακομιδών.
 • Δεν είμαστε απλώς ένας μεσάζων, αλλά και ένας ικανός αερομεταφορέας.
 • Η Medical Air Service Hellas έχει πολλά χρόνια εμπειρίας στον τομέα της αεροπορικής ιατρικής.
 • Σας συμβουλεύουμε πάντα με γνώμονα την παροχή της βέλτιστης φροντίδας στον ασθενή.
 • Δίνουμε μεγάλη σημασία στη ποιότητα, γι’ αυτό διαθέτουμε και πιστοποιητικό ISO.
 • Είμαστε διαθέσιμοι καθημερινά όλο το 24ωρο.
 • Σας εξυπηρετούμε προσωπικά, και θα σταθούμε στο πλευρό σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.
 • Είμαστε μέλος του ομίλου εταιρειών Vendana GmbH.

Η Ομάδα Μας

Η ομάδα μας διαθέτει εμπειρία δεκαετιών στον τομέα των αερομεταφορών. Οι συνεργάτες μας από συνολικά 15 διαφορετικές χώρες συμβάλλουν στη συγκρότηση ενός πολυπολιτισμικού και πολυγλωσσικού δικτύου. Για την ακρίβεια, οι διαθέσιμες γλώσσες εξυπηρέτησής μας συμπεριλαμβάνουν Γερμανικά, Αγγλικά, Ρωσικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Πορτογαλικά, Ιταλικά, Ρουμανικά, Πολωνικά, Τουρκικά, Ολλανδικά, καθώς και Χίντι και 4 αραβικές διαλέκτους. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να σας παρέχουμε βοήθεια παγκοσμίως από πρώτο χέρι.

Οι συνεργάτες μας θα κάνουν τα πάντα ώστε να μεταφερθεί ο ασθενής σώος και αβλαβής και να διευκολυνθούν οι συγγενείς του στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό. Η αφοσίωση στην ποιότητα των υπηρεσιών μας διέπεται και από τα στάνταρ του Προτύπου Ποιότητας ISO 9001 από τον Οργανισμό Επιθεωρήσεων, Πιστοποιήσεων και Εκπαίδευσης TÜV.

Φυσικά και εμείς οι ίδιοι θέτουμε υψηλά στάνταρ για τις υπηρεσίες μας. Γι’ αυτό στηρίζουμε και εκτιμούμε το πιο σημαντικό κεφάλαιο της εταιρείας: τους συνεργάτες μας. Η φιλική ατμόσφαιρα κυριαρχεί σε κάθε διοικητικό επίπεδο και χαιρόμαστε πάντα να προσφέρουμε στους εργαζομένους μας ωράρια εργασίας φιλικά προς τους οικογενειάρχες και ευκαιρίες επαγγελματικής ανέλιξης. 

Βοήθεια σε Περιπτώσεις Ανάγκης

Οι συνεργάτες της Medical Air Service Hellas 24ωρης εξυπηρέτησής μας βρίσκονται πάντα στο πλευρό σας και διοργανώνουν ακόμα και βραχυπρόθεσμα εγχώριες και διεθνείς μεταφορές ασθενών με ασθενοφόρο-τζετ ή εμπορικό αεροπλάνο.

Η εξειδίκευσή μας στη διοργάνωση αεροδιακομιδών με αεροσκάφος ή ελικόπτερο μας δίνει τη δυνατότητα να σας εξυπηρετούμε παγκοσμίως, χωρίς περιττές γραφειοκρατικές διαδικασίες. Έτσι εκπονούμε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα ένα πλάνο μεταφοράς βάσει των προσωπικών αναγκών του ασθενή για την αεροδιακομιδή σας, το οποίο και εκτελείται στο σύνολό του από εμάς. Κατ’ αυτόν τον τρόπο διασφαλίζουμε μια ομαλή και φιλική προς τον ασθενή μεταφορά.

Κατά τη διάρκεια της πτήσης σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Στις υπηρεσίες μας συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων τα παρακάτω:

 • Διοργάνωση όλων των χερσαίων μεταφορών με ασθενοφόρο ή διασωστικό όχημα (Υπηρεσία «Από Κλίνη-σε-Κλίνη»)
 • Παροχή διερμηνέων για την επικοινωνία στο εξωτερικό
 • Υποστήριξη σε θέματα αδειών εισόδου στη χώρα (βίζα)
 • Παροχή φροντίδας και στους συγγενείς του ασθενή
 • Υπηρεσίες μεταφορών για κατοικίδια

Η νοοτροπία μας είναι η καλύτερη δυνατή παροχή περίθαλψης με ξεκάθαρο κόστος. Γι’ αυτό είστε ευπρόσδεκτοι να έρθετε σε επικοινωνία με τους έμπειρους ειδικούς μας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Έχετε περαιτέρω ερωτήσεις; Θέλετε να υποβάλετε ένα αίτημα χωρίς δεσμεύσεις; Τότε επικοινωνήστε μαζί μας καθημερινά όλο το 24ωρο.

Επικοινωνήστε μαζί μας