Ιατρική Συνοδεία

ιατρικη συνοδεια σε πτηση

Για ασθενείς με ελαφριά συμπτώματα συνυπολογίζουμε και ιατρικό πλήρωμα για την πτήση. Η επιλογή αυτή προσφέρεται κυρίως όταν οι συγγενείς ή τα κοντινά πρόσωπα του ασθενή  δεν μπορούν να τον συνοδέψουν στο ταξίδι του.

Το ιατρικό πλήρωμα αποτελείται από έναν ιατρό εκπαιδευμένο σε διαδικασίες αεροπορικής ιατρικής ή έναν νοσοκόμο ασθενοφόρου, ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό του ασθενή καθ’ όλη την πτήση. Έτσι υπάρχει δυνατότητα άμεσης επέμβασης σε περίπτωση επιδείνωσης της κατάστασης του ασθενή. Ο συνοδός φέρει εξοπλισμό πρώτων βοηθειών για την παροχή της κατάλληλης βοήθειας σε περίπτωση ανάγκης.

Ένας παράγοντας που λαμβάνεται υπόψιν κατά την επιλογή του συνοδού είναι φυσικά τα επαγγελματικά του προσόντα. Πάντα όμως έχουμε προβλέψει πρώτα απ’ όλα, ο ασθενής και ο θεράπων ιατρός να ταιριάζουν ώστε να εξασφαλιστεί η ομαλή συνεργασία τους. Για εμάς η καλή ψυχική κατάσταση του ασθενή, ειδικά αν πρόκειται για μεγάλες διαδρομές, αποτελεί βασικό κομμάτι μιας επιτυχημένης μεταφοράς.

Σε ανάλογες περιπτώσεις με ιατρική συνοδεία ο ασθενής βρίσκεται συνήθως στη διακεκριμένη θέση (Business Class) ενός εμπορικού αεροπλάνου αλλά φυσικά υπάρχει διαθέσιμη και η επιλογή ενός εισιτηρίου οικονομικής θέσης (Economy Class).

Στοιχεία Επικοινωνίας

Έχετε περαιτέρω ερωτήσεις; Θέλετε να υποβάλετε ένα αίτημα χωρίς δεσμεύσεις; Τότε επικοινωνήστε μαζί μας καθημερινά όλο το 24ωρο.

Επικοινωνήστε μαζί μας