Υπηρεσία από Κλίνη-σε-Κλίνη

υπηρεσια απο κλινη-σε-κλινη

Έχοντας πάντα ως γνώμονα την ευημερία του ασθενή κατά τη μεταφορά, αναλαμβάνουμε ευχαρίστως για εσάς όλη τη διαδικασία της μεταφοράς από το ένα κρεβάτι στο άλλο. Δηλαδή, δεν προετοιμάζουμε μόνο την αεροδιακομιδή καθαυτή -είτε με τζετ είτε με εμπορικό αεροπλάνο -, αλλά φροντίζουμε και τις χερσαίες μεταφορές στο σύνολό τους και συντονίζουμε όλες τις απαραίτητες διαδρομές με ειδικά ασθενοφόρα ή διασωστικά οχήματα.

Η υπηρεσία «από Κρεβάτι σε Κρεβάτι» εγγυάται το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ποιότητας καθ’ όλη τη διάρκεια της μεταφοράς και την ομαλή διεξαγωγή αυτής. Σε περιπτώσεις αλλαγών λόγω καιρικών συνθηκών ή άλλων παραγόντων, το τμήμα χερσαίων μεταφορών ενημερώνεται εγκαίρως. Έτσι γίνονται αμέσως όλα τα απαραίτητα βήματα ώστε να αποφευχθούν περιττοί χρόνοι αναμονής και ταλαιπωρία.

Επωφεληθείτε και εσείς από την πολυετή εμπειρία μας στον τομέα των διεθνών αεροδιακομιδών. Η εν λόγω εμπειρία μάς καθιστά ικανούς να σας παρέχουμε ανά πάσα στιγμή υπηρεσίες μεταφοράς ασθενή, κομμένες και ραμμένες για τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις. 

Τα Πλεονεκτήματα για Εσάς

  • Ανθρωποκεντρική νοοτροπία
  • Γρήγορη εξυπηρέτηση χωρίς περιττές γραφειοκρατικές διαδικασίες
  • Μεταφορά από έναν μόνο παράγοντα ώστε να εξασφαλιστεί η υψηλή ποιότητα, ενώ μειώνεται το κόστος
  • Ξεκάθαρη κοστολόγηση χωρίς λανθάνον κόστος
  • Ομαλή διεξαγωγή χάρη στην εμπειρία χρόνων στις διεθνείς μεταφορές ασθενών
  • Δυνατότητα μεταφοράς σε κλινικές, σανατόρια ή ιδιωτικά καταλύματα στον προορισμό σας

Στοιχεία Επικοινωνίας

Έχετε περαιτέρω ερωτήσεις; Θέλετε να υποβάλετε ένα αίτημα χωρίς δεσμεύσεις; Τότε επικοινωνήστε μαζί μας καθημερινά όλο το 24ωρο.

Επικοινωνήστε μαζί μας