Εξυπηρέτηση VIP Ασθενών

Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

εξυπηρετηση vip ασθενων

Για τους διακεκριμένους μας πελάτες εξασφαλίζουμε το μέγιστο δυνατό βαθμό άνεσης κατά την αεροδιακομιδή. Θα χαρούμε να δημιουργήσουμε σε συνεργασία με εσάς ένα προσωποποιημένο πλάνο μεταφοράς, παραδείγματος χάριν για μια μεταφορά ασθενή στο εξωτερικό σε παγκόσμιας φήμης κλινικές στην Αγγλία, τη Γερμανία ή οπουδήποτε στον κόσμο.

Για όλες τις επιθυμίες και τις απαιτήσεις σας έχουμε τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε κατάλληλα προσαρμοσμένες λύσεις χάρη στην πολυετή εμπειρία μας στο χώρο. Καλύπτουμε δηλαδή όλες τις πτυχές της μεταφοράς του ασθενή στο εσωτερικό ή το εξωτερικό –από ταξίδια για προσυμπτωματικό έλεγχο μέχρι μεταφορές ασθενών της εντατικής–  με προσωποποιημένες, all-inclusive προσφορές.

 Γι’ αυτό συνεργαζόμαστε με μία πληθώρα γιατρών και κλινικών υψηλής ειδίκευσης διεθνώς.  Έτσι σας εγγυόμαστε τη βέλτιστη διεξαγωγή της μεταφοράς του ασθενή από το αρχικό σας αίτημα μέχρι την παράδοσή σας στο νοσοκομείο υποδοχής. Για μεταφορές ασθενών υψηλότερου επιπέδου επιστρατεύονται ευρύχωρα ασθενοφόρα-τζετ, ώστε εσείς και οι συγγενείς σας να βιώσετε την απόλυτη άνεση κατά τη διάρκεια της αεροδιακομιδής.

Σε συνεργασία με το τμήμα Privatjet-Charter διατίθενται και VIP ιδιωτικά τζετ για άνετα ταξίδια πάσης φύσεως.

Τα VIP πακέτα μας συμπεριλαμβάνουν διαφορές υπηρεσίες, βασικός γνώμονας των οποίων είναι ο μέγιστος βαθμός άνεσης. Κατ’ αυτόν τον τρόπο εσείς μπορείτε να χαλαρώσετε, ενώ εμείς φροντίζουμε τα πάντα.

Αρωγή στην Επιλογή Κλινικής

Φυσικά δεν σας προσφέρουμε μόνο μία άνετη, VIP μεταφορά ασθενή. Κατόπιν αιτήματος αναλαμβάνουμε την διοργάνωση ολόκληρης της διαμονής σας και σας συμβουλεύουμε στην επιλογή της πλέον κατάλληλης κλινικής για τη θεραπεία του ασθενή.

Διεθνείς Ιατρικές Ομάδες

διεθνεισ ιατρικεσ ομαδεσ

Δημιουργούμε ομάδες γιατρών από διάφορες χώρες ώστε να εξασφαλίσουμε την άριστη επικοινωνία όλων των εμπλεκομένων. Παραδείγματος χάριν, εάν παραστεί ανάγκη, θα συγκροτηθεί μία ομάδα εξειδικευμένων Ρώσων και Αράβων ιατρών με μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα της παροχής πρώτων βοηθειών και της αεροπορικής Ιατρικής.

Πρώτης Τάξεως Φροντίδα των Συνοδών 

Ασφαλώς βρισκόμαστε πάντα και στη διάθεση των συνοδών σας και εκπληρώνουμε τις επιθυμίες τους με χαρά, ώστε να παρέχουμε και σε εκείνους ένα ταξίδι υψηλών προδιαγραφών στο πλευρό του ασθενή. Η υπηρεσία Catering στο τζετ σας προσαρμόζεται πλήρως στο γούστο σας.

Εκτός αυτού, διατίθενται υπηρεσίες μεταφορών για τους συνοδούς και διοργανώνονται μετακινήσεις αποσκευών για τη διασφάλιση του μέγιστου βαθμού άνεσης. Στα πακέτα μας προβλέπονται έως 40 συνοδοί, όμως ο αριθμός αυτός μπορεί να αυξηθεί σε περίπτωση ανάγκης. 

Ο Προσωπικός σας Σύμβουλος: 24ωρη Εξυπηρέτηση

Οι πελάτες μας απολαμβάνουν προσωποποιημένη φροντίδα μέσω των έμπειρων συμβούλων μας, οι οποίοι είναι πάντα πρόθυμοι να διευθετήσουν το θέμα σας και να παρέχουν σε εσάς και τους κοντινούς σας ανθρώπους την καλύτερη δυνατή φροντίδα. Είμαστε στη διάθεσή σας καθημερινά όλο το 24ωρο. 

Αποστολή Εξειδικευμένων Γιατρών και Νοσηλευτικού Προσωπικού

Κατόπιν αιτήματος αποστέλλεται εκ των προτέρων στον ασθενή μία εξειδικευμένη ιατρική ομάδα. Στόχος της είναι ο επιτόπου συντονισμός της μεταφοράς, από ιατρικής απόψεως, ώστε να καλυφθούν οι προσωπικές ανάγκες του ασθενή ακόμα καλύτερα.

Ακόμα και μετά τη θεραπεία σας στο εξωτερικό, η έμπειρη ιατρική μας ομάδα βρίσκεται στη διάθεσή σας κατόπιν αιτήματος, έως ότου να αναρρώσετε πλήρως.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Έχετε περαιτέρω ερωτήσεις; Θέλετε να υποβάλετε ένα αίτημα χωρίς δεσμεύσεις; Τότε επικοινωνήστε μαζί μας καθημερινά όλο το 24ωρο.

Επικοινωνήστε μαζί μας