Παροχή Υπηρεσιών για Ασθενείς Εξωτερικού

Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

αεροδιακομιδη για ασθενεισ εξωτερικου

Ένας ασθενής από το εξωτερικό, ο οποίος έρχεται στην Ελλάδα αιτούμενος φαρμακευτική περίθαλψη, μπορεί συχνά να συναντήσει εμπόδια τόσο όσον αφορά στη γλώσσα όσο και διοικητικού χαρακτήρα. Γι’ αυτό οι υπηρεσίες μας καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα της μεταφοράς, ούτως ώστε να φροντίσουμε εμείς για τα πάντα.

Διερμηνέας 

Αν παραστεί ανάγκη, παρέχεται διερμηνέας, ο οποίος μπορεί να είναι παρών είτε κατά τη διάρκεια όλων των συζητήσεων με τους θεράποντες γιατρούς είτε και για την καθημερινή επαφή με το προσωπικό του νοσοκομείου. Το καταρτισμένο προσωπικό μας μεταφράζει όλα τα απαραίτητα έγγραφα, ιατρικής φύσεως και μη, με ακρίβεια στην επιθυμητή γλώσσα.

Έγγραφα για την Είσοδο στη Χώρα

Πολλοί ασθενείς επιθυμούν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα από χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης,  προκειμένου να λάβουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Για αυτό απαιτείται στις περισσότερες περιπτώσεις ένα έγγραφο άδειας εισόδου στη χώρα, η λεγόμενη βίζα. Εάν ο ασθενής και/ή οι συνοδοί του δεν έχουν βίζα, θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε με την υποβολή αίτησης αδείας εισόδου στη χώρα για λόγους ανωτέρας βίας.

Ακόμα και σε κρίσιμα  περιστατικά, όπου κάθε λεπτό μετράει, έχουμε τη δυνατότητα βάσει της κατάστασης της υγείας του ασθενή να αιτηθούμε άδεια εισόδου εκτάκτως, εξασφαλίζοντας έτσι τη γρηγορότερη δυνατή είσοδο στη χώρα.

Επικοινωνία με τα Νοσοκομεία

Η Medical Air Service Hellas δεν αναλαμβάνει μόνο μεταφορές ασθενών, εξατομικευμένες βάσει της κατάστασης της υγείας του ασθενή. Κατόπιν αιτήματος διευθετούμε και όλες τις λεπτομέρειες της διαμονής σας στην Ελλάδα και σας συμβουλεύουμε στην επιλογή του κατάλληλου νοσοκομείου για τη θεραπεία του ασθενή.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Έχετε περαιτέρω ερωτήσεις; Θέλετε να υποβάλετε ένα αίτημα χωρίς δεσμεύσεις; Τότε επικοινωνήστε μαζί μας καθημερινά όλο το 24ωρο.

Επικοινωνήστε μαζί μας