Υγειονομική Εκκένωση (Medevac)

υγειονομικη εκκενωση (medevac)

Σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών απαιτείται γρήγορη παροχή βοήθειας, προκειμένου να  διατηρηθεί στο ελάχιστο ο βαθμός πλήγματος. Το διεθνές και διαθέσιμο επί 24ώρου βάσεως κέντρο μας σε συνεργασία με εγκεκριμένο δίκτυο συνεργατών μας δίνουν τη δυνατότητα να παρέχουμε βοήθεια το γρηγορότερο δυνατό σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης μεγάλης κλίμακας.

Πέραν των προληπτικών πτήσεων εκκένωσης για τα μέλη της οικογένειάς σας, τους φίλους ή τους συνεργάτες σας, αναλαμβάνουμε σε περίπτωση ανάγκης και την εκκένωση  μεγαλύτερων ομάδων. Κατά αυτό τον τρόπο καθιστούμε δυνατή την παροχή περαιτέρω ιατρικής περίθαλψης υψηλής ποιότητας στον προορισμό της επιλογής σας. Όμως ακόμα και κατά τη διάρκεια της αεροπορικής εκκένωσης οι επιβάτες  περιθάλπονται από το έμπειρο ιατρικό προσωπικό.

Είμαστε ο πιο καλός συνεργάτης σας για ασφαλείς, γρήγορες και οικονομικές εκκενώσεις. Βραχυπρόθεσμα και χωρίς περιττές γραφειοκρατικές διαδικασίες, διοργανώνουμε διαδικασίες παραλαβής από το εξωτερικό και ιατρικό επαναπατρισμό ασθενών από επικίνδυνες περιοχές ή/και εμπόλεμες ζώνες. Φημισμένες αεροπορικές εταιρείες, ταξιδιωτικά γραφεία και άλλες διεθνείς επιχειρήσεις μας εμπιστεύονται για τις εξαιρετικές υπηρεσίες μας.

Εξασφαλίζεται πρόσβαση ακόμα και σε περιοχές οι οποίες δεν είναι προσβάσιμες μέσω του οδικού δικτύου ή διαθέτουν φρικτές συνθήκες, με τη χρήση του κατάλληλου αεροσκάφους. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, χρησιμοποιούνται ελικόπτερα και αεροσκάφη, τα οποία δύνανται να προσγειωθούν και να απογειωθούν ακόμα και σε στενούς διαδρόμους.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Έχετε περαιτέρω ερωτήσεις; Θέλετε να υποβάλετε ένα αίτημα χωρίς δεσμεύσεις; Τότε επικοινωνήστε μαζί μας καθημερινά όλο το 24ωρο.

Επικοινωνήστε μαζί μας