Μεταφορά Οργάνων

μεταφορα οργανων

Σε περιπτώσεις μεταφοράς οργάνων απαιτείται ιδιαίτερη ταχύτητα. Προκειμένου να μπορεί να βρίσκεται στη διάθεσή σας μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και σε οποιαδήποτε τοποθεσία ένα αεροασθενοφόρο ή ένα ελικόπτερο,  απαιτείται ένα διεθνές δίκτυο και συνεχής ετοιμότητα. Χάρη στη μακροχρόνια εμπειρία μας στο χώρο των ιατρικών αεροδιακομιδών, έχουμε τη δυνατότητα μέσα σε ένα διάστημα 60 μόλις λεπτών να σας παρέχουμε ένα αεροπλάνο ή ένα ελικόπτερο για μεταφορά οργάνων σε οποιονδήποτε προορισμό.

Πέραν της μεταφοράς ζωτικών οργάνων, διοργανώνουμε και γρήγορη μεταφορά αίματος καθώς και πλάσματος ή δειγμάτων για βιοψία. Επιπλέον μπορούμε να μεταφέρουμε ιατρικές ομάδες με υψηλό βαθμό εξειδίκευσης εκεί όπου είναι απαραίτητες. Όλες οι μεταφορές διεκπεραιώνονται φυσικά από έμπειρο προσωπικό και με υπερσύγχρονο εξοπλισμό.

Για μεγαλύτερες διαδρομές από ή προς το αεροδρόμιο επιστρατεύεται ένα ελικόπτερο, το οποίο μπορεί συνήθως να προσγειωθεί απευθείας στο νοσοκομείο και έτσι να μειώσει το χρόνο μεταφοράς δραστικά.

Το εξιχρονισμένο κέντρο μας επιτρέπει την οργάνωση μεταφορών ζωτικών οργάνων με ελάχιστους χρόνους διεκπεραίωσης. Είμαστε στη διάθεσή σας καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο και μπορούμε μέρα-νύχτα να σας παρέχουμε γρήγορα και αξιόπιστα ένα μεταφορικό μέσο προσαρμοσμένο στις τεχνικές και ιατρικές ανάγκες σας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Έχετε περαιτέρω ερωτήσεις; Θέλετε να υποβάλετε ένα αίτημα χωρίς δεσμεύσεις; Τότε επικοινωνήστε μαζί μας καθημερινά όλο το 24ωρο.

Επικοινωνήστε μαζί μας