Ιατρικός Επαναπατρισμός

Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ένα σοβαρό ιατρικό περιστατικό μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε ανά την υφήλιο, ακόμα και κατά τη διάρκεια των διακοπών ή ενός επαγγελματικού ταξιδιού. Σε περίπτωση ατυχήματος ή σοβαρής ασθένειας κατά την παραμονή σας στο εξωτερικό παρέχονται οι πρώτες βοήθειες επί τόπου. Παρόλα αυτά όμως πολλοί ασθενείς επιλέγουν να λάβουν περαιτέρω περίθαλψη στη χώρα τους. Όπου τα ιατρικά πρότυπα είναι συγκριτικά υψηλότερα από άλλες χώρες και η απουσία γλωσσικών φραγμών καθιστά την επικοινωνία με τους θεράποντες γιατρούς και φροντιστές ευκολότερη. Εκτός αυτού η εγγύτητα σε φίλους και οικογένεια συμβάλλει στην ευεξία του ασθενή και κατ’ επέκταση στην ανάρρωσή του. Για να μεταφερθεί ο ασθενής πίσω στη χώρα του, συχνά απαιτείται αεροπλάνο για τον ιατρικό επαναπατρισμό του.

Επαναπατρισμός με Ασθενοφόρο-Τζετ

Όταν η κατάσταση του ασθενή απαιτεί εντατική ιατρική περίθαλψη ή ο ίδιος επιθυμεί έναν γρήγορο ιατρικό επαναπατρισμό, η επιλογή ενός ασθενοφόρου-τζετ είναι συνήθως η καταλληλότερη. Τα εν λόγω αεροσκάφη διαθέτουν τελευταίας τεχνολογίας ιατρικό εξοπλισμό, ανάλογο με εκείνο μιας ΜΕΘ, και είναι έτοιμα για χρήση γρήγορα και χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες. Έμπειρο ιατρικό προσωπικό συνοδεύει κάθε πτήση και μπορεί να επέμβει σε οποιαδήποτε ανάγκη. Έτσι εξασφαλίζεται η βέλτιστη φροντίδα του ασθενή κάθε στιγμή.

Επαναπατρισμός σε Εμπορική Πτήση 

Για ασθενείς σε σταθεροποιημένη κατάσταση, οι οποίοι όμως ενδείκνυται να μεταφερθούν ξαπλωμένοι, υπάρχει συχνά η δυνατότητα ιατρικού επαναπατρισμού με εμπορική πτήση. Ο ασθενής παραμένει ξαπλωμένος σε ειδικό φορείο κατά τη διάρκεια της πτήσης, ενώ ένα παραβάν τον χωρίζει από τους υπόλοιπους επιβάτες. Εν προκειμένω μπορεί να εξασφαλιστεί και εξειδικευμένη ιατρική ομάδα συνοδείας, η οποία μπορεί να παρέμβει άμεσα σε περίπτωση επιπλοκών.

Φροντίζουμε για τα πάντα!

Είτε πρόκειται για ασθενοφόρο-τζετ είτε για εμπορικό αεροπλάνο η έμπειρη ομάδα μας διοργανώνει τον ιατρικό επαναπατρισμό σας. Με την υπηρεσία μας «Από Κλίνη Σε Κλίνη» διευθετούμε και την μεταφορά σας με ασθενοφόρο προς το αεροδρόμιο αναχώρησης και στη συνέχεια από το αεροδρόμιο υποδοχής προς το νοσοκομείο. Εάν το επιθυμείτε, αναλαμβάνουμε και την επικοινωνία με τους θεράποντες γιατρούς και τις ξένες υπηρεσίες. Εν ολίγοις οι γιατροί αναλαμβάνουν τη θεραπεία και εμείς όλα τα υπόλοιπα.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Έχετε περαιτέρω ερωτήσεις; Θέλετε να υποβάλετε ένα αίτημα χωρίς δεσμεύσεις; Τότε επικοινωνήστε μαζί μας καθημερινά όλο το 24ωρο.

Επικοινωνήστε μαζί μας