Αεροδιακομιδή Βρεφών και Παιδιών Μικρής Ηλικίας

αεροδιακομιδη βρεφων και παιδιων μικρησ ηλικιασ

Σε περιπτώσεις παιδιατρικών αεροδιακομιδών –δηλαδή σε μεταφορές βρεφών, πρόωρων και μη, και μικρών παιδιών– απαιτείται  η κατάλληλη εμπειρογνωμοσύνη. Μόνο κατ’ αυτόν τον τρόπο λαμβάνουν οι νεαροί ασθενείς μας ακριβώς την περίθαλψη που χρειάζονται.

Γι’ αυτό σε μεταφορές νεογνών και παιδιών είναι παρόντες μόνο καταρτισμένοι και εξειδικευμένοι γιατροί με μακροχρόνια εμπειρία. Εκτός αυτού παρέχεται και αποκλειστικός ιατρικός εξοπλισμός, ο οποίος συγκαταλέγεται στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Σε περίπτωση ανάγκης, το βρέφος ή το παιδί μεταφέρεται σε σύγχρονη θερμοκοιτίδα. Οι εν λόγω φορητές θερμοκοιτίδες εγγυώνται τρομερά υψηλή αξιοπιστία και μας επιτρέπουν να εξατομικεύσουμε στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό την μεταφορά του παιδιού σας με ασφάλεια. Με τη χρήση τους ο μικρός ασθενής μπορεί να μεταφερθεί ακόμα και χωρίς περαιτέρω ιατρική παρέμβαση.

Πώς εκτυλίσσεται μια αεροδιακομιδή για βρέφη και παιδιά;

Προκειμένου να διασφαλίσουμε την βέλτιστη περίθαλψη για τους μικρούς μας ασθενείς, συνήθως επιστρατεύουμε για τη μεταφορά τους ένα αεροασθενοφόρο. Πέραν της προαναφερθείσας κοιτίδας, ο υπάρχων εξοπλισμός προσαρμόζεται ώστε να εξυπηρετεί τις ιατρικές ανάγκες ενός παιδιού.

Ο ασθενής παραλαμβάνεται με ασθενοφόρο από το νοσοκομείο ή το σπίτι του και μεταφέρεται με ασφάλεια στο αεροδρόμιο. Εκεί τον περιμένει το αεροασθενοφόρο έτοιμο για τον προορισμό του. Στο αεροδρόμιο άφιξης υπάρχει ένα δεύτερο ασθενοφόρο, το οποίο με τη σειρά του μεταφέρει το παιδί στο νοσοκομείο υποδοχής του. Χάρη στους έμπειρους γιατρούς μας και την άριστη οργάνωση, διασφαλίζεται η ασφαλής και γρήγορη μεταφορά ανά πάσα στιγμή.

Ασφαλώς ένα παιδί πρέπει να περιβάλλεται από γνώριμα πρόσωπα κατά τη μεταφορά του, γι’ αυτό ακόμα και σε μικρότερα αεροσκάφη υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν συνοδείας ενός γονέα, ώστε να έχει συνοδεία ο γενναίος ασθενής μας. Εάν επιθυμούν να είναι παρόντες και οι δύο γονείς, ενδεχομένως να χρειαστεί μεγαλύτερο αεροσκάφος.

Οι υπηρεσίες μας για νεογέννητα και μικρά παιδιά βρίσκεται στη διάθεσή σας παγκοσμίως. Ειδικότερα, αναλαμβάνουμε την οργάνωση μεταφοράς στο εξωτερικό για θεραπεία ή τον ιατρικό επαναπατρισμό ενός παιδιού από το εξωτερικό.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Έχετε περαιτέρω ερωτήσεις; Θέλετε να υποβάλετε ένα αίτημα χωρίς δεσμεύσεις; Τότε επικοινωνήστε μαζί μας καθημερινά όλο το 24ωρο.

Επικοινωνήστε μαζί μας