Δίκτυο Συνεργατών

Για τη Medical Air Service Hellas και τη νοοτροπία της παίζει σημαντικό ρόλο το αρχαίο ρητό «Η ισχύς εν τη ενώσει». Ειδικά στον τομέα της αεροπορικής ιατρικής χρειάζεται συχνά μια ισχυρή ομάδα για την γρήγορη παροχή βοήθειας σε ανθρώπους σε κίνδυνο. Γι’ αυτό απαιτούνται οι καλύτερες δυνατές συνθήκες στα πλαίσια της ομάδας και αποτελεσματικός συγχρονισμός από όλους τους εμπλεκόμενους. Στόχος μας είναι η προώθηση και η ανάπτυξη της αεροπορικής ιατρικής σε όλους τους τομείς. Γι’ αυτό δηλώνουμε περήφανα μέλη διαφόρων συνδέσμων και οργανώσεων, που μοιράζονται αυτό το όραμα μαζί μας.

Γιατροί Χωρίς Σύνορα (MSF)

γιατροι χωρισ συνορα

Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα στην υγεία και στην παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, ανεξαρτήτως εθνικότητας, θρησκείας ή πολιτικών πεποιθήσεων. Βάσει αυτού του ιδανικού η οργάνωση Γιατροί χωρίς Σύνορα στηρίζει κατά κόρον ανθρώπους σε περιοχές όπου επικρατεί κρίση και θύματα καταστροφών. Η ανθρωπιστική τους δράση τιμήθηκε με Νόμπελ Ειρήνης το 1999. Η Medical Air Service Hellas στηρίζει το εγχείρημα αυτό, δηλαδή την παροχή βοήθειας και της καλύτερης δυνατής περίθαλψης παγκοσμίως και χωρίς διακρίσεις. Τις αξίες αυτές τις βιώνουμε κι εμείς οι ίδιοι μέσω της συνεργασίας μας με τους Γιατρούς χωρίς Σύνορα.

Association of Air Medical Services (AAMS)

AAMS

Η Association of Air Medical Services υποστηρίζει τη σωτήρια δουλειά του τομέα των αεροδιακομιδών παγκοσμίως. Προωθεί μέτρα για πιο ασφαλείς και αποτελεσματικές αεροδιακομιδές υψηλότερης ποιότητας, οι οποίες θα είναι προσβάσιμες σε κάθε ασθενή. Για αυτόν το σκοπό η οργάνωση AAMS διοργανώνει προγράμματα μετεκπαίδευσης και ημερίδες για τους κανόνες ασφαλείας, ενώ ταυτόχρονα τάσσεται υπέρ της σημασίας των αεροδιακομιδών παγκοσμίως. Αυτή η αφοσίωση της AAMS στην ασφάλεια και την ποιότητα την καθιστά ιδανικό συνεργάτη της Medical Air Service Hellas.

National Business Aviation Association (NBAA)

NBAA

Μετά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο ιδρύθηκε η National Business Aviation Association. Αντικείμενο ενασχόλησής της αποτελούν τα προβλήματα της Γενικής Αεροπορίας, δηλαδή της επαγγελματικής χρήσης των αεροσκαφών πέραν των εμπορικών αερογραμμών. Ο τομέας των αεροδιακομιδών αποτελεί σημαντικό κομμάτι της Γενικής Αεροπορίας. Η ΝΒΑΑ προωθεί διεθνώς την ασφάλεια, την προσβασιμότητα και την αποτελεσματικότητα, δηλαδή σημαντικά προνόμια, από τα οποία θα επωφεληθούν ασθενείς από όλο τον κόσμο.

Επικοινωνήστε μαζί μας