Πτήση παιδιατρικού αεροασθενοφόρου από το Λότσ στο Μίνστερ

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο για τους γονείς από το να βλέπουν τα παιδιά τους να υποφέρουν εξαιτίας μιας σοβαρής ασθένειας. Δυστυχώς, ιδιαίτερα τα μικρά παιδιά συχνά αρρωσταίνουν σοβαρά. Διότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό τα παιδιά να λαμβάνουν την κατάλληλη ειδική θεραπεία. Ωστόσο, αυτό δεν είναι εγγυημένο σε κάθε χώρα, γι' αυτό και οι γονείς συχνά αναζητούν θεραπευτικές επιλογές στο εξωτερικό. Δυστυχώς, η θεραπεία και η μεταφορά συνήθως συνδέονται με υψηλό κόστος. Για να μπορέσει να πραγματοποιηθεί η θεραπεία, οι γονείς απευθύνονται σε οργανισμούς ειδικής βοήθειας, όπως το πολωνικό ίδρυμα Cor Infantis.

Συνεργαζόμαστε με την Cor Infantis εδώ και αρκετά χρόνια. Το Ίδρυμα είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που προσπαθεί να συγκεντρώσει τα απαραίτητα χρήματα για τη θεραπεία μικρών ασθενών.

Αυτό συνέβη και με την τελευταία μας συνεργασία με τον οργανισμό. Αυτή τη φορά, ένα αγόρι που ήταν μόλις λίγων μηνών έπρεπε να μεταφερθεί στην πανεπιστημιακή κλινική στο Μίνστερ για να λάβει ειδική θεραπεία εκεί. Δεδομένου ότι έπρεπε να έχει παροχή ιατρικών αερίων κατά τη διάρκεια της πτήσης, ένα αεροασθενοφόρο ήταν απαραίτητο για τη μεταφορά.

Προετοιμασία

Αφού λάβαμε το αίτημα, ξεκινήσαμε αμέσως τον σχεδιασμό της πτήσης. Για να ανακουφίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τους γονείς του γενναίου ασθενούς, όχι μόνο παραχωρήσαμε το κατάλληλο αεροασθενοφόρο αλλά φροντίσαμε και για την επικοινωνία με το νοσοκομείο υποδοχής στο Μίνστερ.

Χρησιμοποιήσαμε ένα τζετ αεροασθενοφόρο Bombardier Challenger 650 για την πτήση. Χάριν στην ευρύχωρη καμπίνα, προσφέρει αρκετό χώρο για την παιδιατρική ιατρική ομάδα και τη μητέρα του μικρού ασθενούς.

Ασφαλής πτήση αεροασθενοφόρου από το Λοτζ στο Μίνστερ

αεροδιακομιδη-ασθενη-λοτσ-μινστερ

Την ημέρα της αναχώρησης, παραλάβαμε το άρρωστο αγόρι με ασθενοφόρο από το Νοσοκομείο Παίδων στο Λοτζ για να το μεταφέρουμε στο αεροδρόμιο Łódź Władysław Reymont. Εκεί τον περίμενε ήδη το αεροασθενοφόρο, το οποίο απογειώθηκε λίγο αργότερα για να κατευθυνθεί κατευθείαν στο αεροδρόμιο του Μίνστερ-Όσναμπρουκ.

Κατά τη διάρκεια της πτήσης, η ιατρική ομάδα παρακολουθούσε στενά τον ασθενή, έτσι ώστε να φτάσει με ασφάλεια στο αεροδρόμιο του Μίνστερ μετά από σχεδόν 1 ½ ώρα. Εκεί, ο μικρός παρελήφθη με ασθενοφόρο και οδηγήθηκε το συντομότερο δυνατό στην πανεπιστημιακή κλινική, όπου πλέον νοσηλεύεται περαιτέρω.

ασθενοφορο-λοτσ-μινστερ

Ευχόμαστε ότι η θεραπεία στο Μίνστερ θα πάει καλά και ευχόμαστε σε όλη την οικογένεια ό,τι καλύτερο.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τα μέλη της ομάδας μας είναι διαθέσιμα 24 ώρες το 24ωρο. Μπορούμε να οργανώσουμε μια γρήγορη και ασφαλή πτήση αεροασθενοφόρου για το παιδί σας μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Επικοινωνήστε μαζί μας