Μεταφορά Ασθενούς προς το Παρίσι για τη Βασιλική Οικογένεια του Κουβέιτ

Όταν πρόκειται για παροχή σημαντικής ιατρικής θεραπείας, πολλοί εύποροι ασθενείς εμπιστεύονται μόνο τους παγκοσμίως καλύτερους γιατρούς. Γι’ αυτό απαιτούνται και πιο μακρινές μεταφορές ασθενών – κατά βάση με αεροασθενοφόρο, ώστε να λάβουν θεραπεία από ένα καλό νοσοκομείο στην Ευρώπη παραδείγματος χάριν. Πρόσφατα επικοινώνησε μαζί μας η βασιλική οικογένεια του Κουβέιτ – ένα μέλος της έπρεπε να λάβει θεραπεία στο Παρίσι και χρειαζόταν το κατάλληλο αεροασθενοφόρο.

αεοδιακομιση προσ παρισι

Άνετη Μεταφορά Ασθενούς

Η ασθενής βασιλικής καταγωγής βρισκόταν σε ένα νοσοκομείο στην περιοχή Ζαμπρίγια και έπρεπε να συνοδευτεί από δύο συγγενείς κατά τη μεταφορά. Προκειμένου να εξασφαλίσουμε την απαραίτητη άνεση σε όλους τους επιβάτες μας, επιστρατεύσαμε ένα αεροασθενοφόρο τύπου Cessna Citation 680 Sovereign. Διοργανώσαμε και τις χερσαίες μεταφορές και στις δύο πόλεις και συντονίσαμε όλους τους χρόνους άφιξης και αλλαγής, ώστε να μη σταθεί τίποτα εμπόδιο στην ασφαλή και ομαλή μεταφορά της ασθενούς.

Ήδη από το προηγούμενο απόγευμα η ιατρική ομάδα της αεροδιακομιδής είχε επισκεφθεί την ασθενή, ώστε να έχει σαφέστερη εικόνα της κατάστασης της υγείας της. Την επόμενη μέρα το ασθενοφόρο μας ήταν έτοιμο το μεσημέρι κατόπιν συνεννόησης, ώστε να μεταφέρει τους διακεκριμένους επιβάτες στο αεροδρόμιο του Κουβέιτ. Εκεί περίμενε σε ετοιμότητα το ασθενοφόρο-τζετ και απογειώθηκαν προς το αεροδρόμιο Le Bourget του Παρισιού. Το συγκεκριμένο αεροδρόμιο βρισκόταν πιο κοντά στο κέντρο της πόλης από τα μεγαλύτερα αεροδρόμια του Παρισιού, ώστε να μειώσουμε στο ελάχιστο τις χρονοβόρες και ακριβές μεταφορές με το ασθενοφόρο.

Έτσι η ιατρική μας ομάδα μπόρεσε να παραδώσει την ασθενή μετά από μια ακόμα σύντομη διαδρομή σώα και αβλαβή στο νοσοκομείο. Της ευχόμαστε τα καλύτερα για τη θεραπεία της. Οι συγγενείς της φάνηκαν να είναι ευχαριστημένοι με τη δουλειά μας και μας εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους για την άριστη οργάνωση και την ομαλή διεξαγωγή της πτήσης.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Έχετε περαιτέρω ερωτήσεις; Θέλετε να υποβάλετε ένα αίτημα χωρίς δεσμεύσεις; Τότε επικοινωνήστε μαζί μας καθημερινά όλο το 24ωρο.

Επικοινωνήστε μαζί μας