Ιατρικός επαναπατρισμός Κως

Όταν πρόκειται για την εθνική και διεθνή μεταφορά ασθενών που χρειάζονται ιατρική περίθαλψη ή φροντίδα, προσφέρουμε δύο επιλογές:

  1. Υπηρεσία ιατρικού επαναπατρισμού, για την περίπτωση που ένας ασθενής πρέπει να μεταφερθεί από την Κω στη χώρα καταγωγής του.
  2. Ιατρικός επαναπατρισμός στην Κω: μπορούμε να παραλάβουμε έναν ασθενή ανά πάσα στιγμή με αεροασθενοφόρο (είτε με ασθενοφόρο-τζετ είτε με ελικόπτερο-ασθενοφόρο), όπου κι αν βρίσκεται στον κόσμο, και να τον μεταφέρουμε αεροπορικώς πίσω στην Κω, συνοδευόμενο από ιατρικό προσωπικό.

αεροδιακομιδη-κωσ

Ιατρικός Επαναπατρισμός από την Κω

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους ένας ασθενής μπορεί να χρειαστεί ιατρική εκκένωση ή διακομιδή κατά τη διάρκεια της διαμονής του στην Κω. Μπορεί να αρρωστήσει απροσδόκητα, να έχει ένα ατύχημα, να τραυματιστεί ή να υποφέρει από υποτροπή μιας υπάρχουσας ιατρικής πάθησης. Εάν είναι απαραίτητος ο επαναπατρισμός από την Κω, το προσωπικό μας θα οργανώσει την αερομεταφορά του ασθενούς στην πατρίδα του και θα οργανώσει επίσης τη μεταφορά του με ασθενοφόρο από και προς το αεροσκάφος, προκειμένου να διασφαλιστεί το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας και φροντίδας για κάθε ασθενή. Θα χαρούμε να σας παρέχουμε αμερόληπτες συμβουλές και χωρίς καμία δέσμευση σχετικά με τον ιατρικό επαναπατρισμό από την Κω - καλέστε μας ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας μας.

Ιατρικός Επαναπατρισμός προς την Κω

Αρρωστήσατε σοβαρά ή τραυματιστήκατε σε ατύχημα στο εξωτερικό; Χρειάζεστε ιατρικό επαναπατρισμό στην Κω για να λάβετε ιατρική περίθαλψη στη χώρα σας; Η υπηρεσία αερομεταφοράς της Medical Air Service Hellas θα σας παραλάβει, όπου κι αν βρίσκεστε, και θα σας μεταφέρει πίσω στην Κω. Το κέντρο ελέγχου μας είναι επανδρωμένο 24 ώρες το 24ωρο και 7 μέρες την εβδομάδα, ώστε να μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή.

Επικοινωνήστε μαζί μας