Από το Κάιρο στην Ατλάντα – με πνευμονία

Η πνευμονία μπορεί, σε ορισμένες περιπτώσεις, να είναι απειλητική για τη ζωή. Ως εκ τούτου, ένας επιχειρηματίας που κατοικούσε στην Αίγυπτο και στις Ηνωμένες Πολιτείες ήθελε να κλείσει μια αεροδιακομιδή όταν αρρώστησε από πνευμονία στο Κάιρο. Στην Ατλάντα, το δεύτερο σπίτι του, ήλπιζε για καλύτερα αποτελέσματα θεραπείας. Δύο πράγματα ήταν ιδιαίτερα σημαντικά για εκείνον για την αεροδιακομιδή του: ήθελε να επιστρέψει στην Ατλάντα το συντομότερο δυνατό και επιθυμούσε να συνοδεύεται από τέσσερα άτομα συνολικά.

Πτήση προς τις ΗΠΑ το συντομότερο δυνατό

Η οξεία πνευμονία χρειάζεται την καλύτερη δυνατή θεραπεία όσο το δυνατό γρηγορότερα. Έτσι, αρχίσαμε αμέσως να οργανώνουμε την πτήση. Παρόλο που τα διεθνή ταξίδια στις ΗΠΑ υπόκεινται σήμερα σε πολλούς περιορισμούς, η εμπειρία μας και οι εξαιρετικές επαφές του ασθενούς μας επέτρεψαν να λάβουμε όλες τις απαραίτητες άδειες εγκαίρως. Για να ικανοποιήσουμε το αίτημα του ασθενούς για τέσσερις συνοδούς κατά τη διάρκεια της πτήσης, χρησιμοποιήσαμε ένα Cessna Citation 680 Sovereign αεροσκάφος. Ο συνδυασμός της χωρητικότητας της χωρητικότητας επιβατών και της εμβέλειάς του καθιστούσε το Sovereign ιδανικό για την προγραμματισμένη πτήση μεγάλων αποστάσεων.

Μια ασφαλής και άνετη πτήση στον προορισμό του ασθενούς

Ο VIP ασθενής μας και οι συνοδοί του παραλήφθηκαν από ένα ασθενοφόρο στο νοσοκομείο του Καΐρου και μεταφέρθηκαν στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Καΐρου. Εκεί, το αεροσκάφος διακομιδής περίμενε ήδη και μετέφερε τον ασθενή (με στάσεις στη Γερμανία και τον Καναδά) στο αεροδρόμιο DeKalb-Peachtree βορειοανατολικά της Ατλάντα. Επιλέξαμε αυτό το μικρό αεροδρόμιο, επειδή η διαδρομή προς το νοσοκομείο προορισμού στην Ατλάντα ήταν σημαντικά μικρότερη από ό,τι από το πολύ μεγαλύτερο Διεθνές Αεροδρόμιο της Ατλάντα.

Φυσικά, στο Αεροδρόμιο DeKalb-Peachtree, ένα άλλο από τα ασθενοφόρα μας ήταν έτοιμο και περίμενε να μεταφέρει τον ασθενή με ασφάλεια στο νοσοκομείο προορισμού. Κατά την άφιξή του, τον παραδώσαμε στους γιατρούς που είναι υπεύθυνοι για τη θεραπεία του, ώστε να μπορέσει τώρα να ξεπεράσει την πνευμονία του με την καλύτερη ιατρική φροντίδα. Ευχόμαστε σε εκείνον και την οικογένεια του ό,τι καλύτερο!

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα

Η έμπειρη ομάδα μας είναι στη διάθεσή σας 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα για να οργανώσει μια γρήγορη και ασφαλή αεροδιακομιδή. Επικοινωνήστε μαζί μας ανά πάσα στιγμή για μια δωρεάν διαβούλευση ή μια μη δεσμευτική προσφορά.

Επικοινωνήστε μαζί μας