Πώς είναι εξοπλισμένο ένα αεροσκάφος διακομιδής;

Ο εξοπλισμός των περισσότερων σκαφών αεροδιακομιδών είναι παρόμοιος με αυτόν που θα βρείτε σε έναν θάλαμο εντατικής θεραπείας. Ένα - ή, σε μεγαλύτερα ιατρικά αεροπλάνα - πολλά κινητά νοσοκομειακά κρεβάτια (τα φορεία στα οποία μεταφέρονται οι ασθενείς) και πολλές ιατρικές συσκευές, οι οποίες αναλύουν συνεχώς τα ζωτικά σημεία των ασθενών και εκπέμπουν σήμα συναγερμού σε περίπτωση προβλήματος, υπάρχουν τόσο στις ιατρικές πτήσεις μεγάλων όσο και μικρών αποστάσεων.

Τύποι ιατρικού εξοπλισμού σε σκάφος αεροδιακομιδής

Ο εξοπλισμός κάθε σκάφους αεροδιακομιδής μπορεί να περιλαμβάνει τα πάντα, από αναπνευστικές συσκευές και συστήματα παρακολούθησης, βηματοδότες και απινιδωτές έως εξοπλισμό μετάγγισης αίματος, μαζί με μια πλήρη προμήθεια φαρμάκων.

Τα σκάφη αεροδιακομιδής διαθέτουν

  • αδρεναλίνη, προποφόλη,
  • β-αναστολείς,
  • αντιπηκτικά (αίματος), όπως η ηπαρίνη,
  • και πολλά άλλα φάρμακα έκτακτης ανάγκης.

πτηση-αεροασθενοφορου

Πλεονεκτήματα ιατρικού εξοπλισμού σε σκάφη αεροδιακομιδής

Χάρη στον ευέλικτο εξοπλισμό των αεροδιακομιδών μας, σκαφών αεροδιακομιδής μας, είμαστε σε θέση να μεταφέρουμε αεριζόμενους ασθενείς με ασφάλεια και σε σύντομο χρονικό διάστημα. Πράγματι, η ομάδα μας ιατρικών αεροπορικών υπηρεσιών μας εγγυάται ότι τα ιατρικά αεροπλάνα μας είναι προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις των ασθενών για κάθε ταξίδι Όλος ο ιατρικός εξοπλισμός και τα φάρμακα που μεταφέρονται στο αεροσκάφος είναι ειδικά επιλεγμένα για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του ασθενούς που μεταφέρεται. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε πάντα να διασφαλίζουμε ότι παρέχουμε την καλύτερη δυνατή ιατρική φροντίδα σε κάθε ασθενή, συνολικά.

Έχετε ερωτήσεις;

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τον ιατρικό εξοπλισμό των σκαφών αεροδιακομιδής μας, ανατρέξτε στη λίστα με τις Συχνές Ερωτήσεις.

Επικοινωνήστε μαζί μας για ιατρικό αεροσκάφος

Τα μέλη της ομάδας μας είναι διαθέσιμα 24 ώρες το 24ωρο για την παροχή συμβουλών. Μπορούμε να κανονίσουμε ταχύτατες ιατρικές πτήσεις σε όλο τον κόσμο.

Επικοινωνήστε μαζί μας