Μεταφορά Ασθενών με Αεροασθενοφόρο ή Ελικόπτερο από το Phu Quoc Airport

αεροδρομια ελλαδα

Η Medical Air Service Hellas σας προσφέρει υπηρεσίες επαναπατρισμού σε σύντομο χρονικό διάστημα από το Phu Quoc Airport προς Phu Quoc. Οι έμπειροι συνεργάτες μας βρίσκονται στη διάθεσή σας όλο το 24ωρο και θα οργανώσουν το ταχύτερο δυνατό την μεταφορά, πλήρως προσαρμοσμένη στην κατάσταση της υγείας του ασθενή, με το κατάλληλο αεροασθενοφόρο ή διασωστικό ελικόπτερο.

Η μακροχρόνια εμπειρία μας στον τομέα των αεροδιακομιδών και των διεθνών επαναπατρισμών ασθενών μας καθιστούν ικανούς να σας παρέχουμε ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση ακόμα και στην πόλη Phu Quoc, ξεκινώντας από την γρήγορη αντίδραση στην αρχή μέχρι την πραγματοποίηση ολόκληρης της αεροδιακομιδής από έναν παράγοντα. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα: τα ασθενοφόρα των συνεργατών μας στο Phu Quoc Airport μπορούν να σας πάνε απευθείας στο επιστρατευμένο τζετ ή ελικόπτερο.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο ελαχιστοποιείται ο χρόνος αναμονής και η μεταφορά στο σύνολό της μπορεί να διεξαχθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον ασθενή. Ακριβώς γι’ αυτόν το λόγο έχει απλουστευτεί σημαντικά και η διαδικασία έγκρισης στην πόλη Phu Quoc λόγω του επείγοντος χαρακτήρα της κατάστασης. Έτσι δεν εξασφαλίζουμε μόνο ένα καλό προβάδισμα, αλλά και μειώνεται στο ελάχιστο η συνολική διάρκεια της αεροδιακομιδής.

Βρισκόμαστε καθημερινά και ολημερίς στη διάθεσή σας για ένα δωρεάν συμβουλευτικό τηλεφώνημα μη δεσμευτικού χαρακτήρα και διοργανώνουμε κατόπιν αιτήματός σας μέσα σε λίγες ώρες τον επαναπατρισμό σας από το εξωτερικό, μια αεροδιακομιδή ασθενή με ειδικά διαμορφωμένο ελικόπτερο ή αεροσκάφος ή μια άριστης ποιότητας μεταφορά ασθενή της εντατικής από το Phu Quoc Airport στην πόλη Phu Quoc.

Επαναπατρισμός Ασθενή από ή προς Phu Quoc

Ατυχήματα ή ξαφνικές επιπλοκές στην υγεία κατά τη διάρκεια των διακοπών ή επαγγελματικών ταξιδιών απαιτούν συχνά γρήγορες και ασφαλείς διαδικασίες επαναπατρισμού για περαιτέρω παροχή θεραπείας στην χώρα καταγωγής ή διαμονής του ασθενή. Η ανθρωποκεντρική και αποδεδειγμένα ποιοτική υπηρεσία επαναπατρισμού μας προσφέρεται για εσάς και τους κοντινούς σας ανθρώπους και στο Phu Quoc Airport. Εξετάζοντας όλες τις τοπικές συνθήκες μπορούμε να σας παρέχουμε άμεσα ένα ασθενοφόρο-τζετ ή ένα άλλο, κατάλληλο διασωστικό αεροσκάφος για τον επαναπατρισμό σας. Η μεταφορά σας προς Βιετνάμ μπορεί να οργανωθεί και να διεξαχθεί γρήγορα με το Phu Quoc Airport ως επιλεγμένο αεροδρόμιο προορισμού.

Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς από ή προς Phu Quoc ο ασθενής συνοδεύεται από μια έμπειρη ιατρική ομάδα. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε την παροχή βέλτιστης φροντίδας στους ασθενείς κατά τον επαναπατρισμό τους. Αν παραστεί ανάγκη, σας προσφέρουμε την πλήρη και εύχρηστη υπηρεσία μας «Από Κρεβάτι σε Κρεβάτι», δηλαδή παραλαμβάνουμε τον ασθενή από την τοποθεσία του και τον μεταφέρουμε με ένα ασθενοφόρο ή ένα διασωστικό όχημα προς το αεροδρόμιο. Επιπλέον ένα αντίστοιχο όχημα περιμένει τον ασθενή στο αεροδρόμιο-προορισμό του και φροντίζει για την ασφαλή μετάβασή του στο νοσοκομείο υποδοχής του.

Επείγων Επαναπατρισμός Ασθενών από το Phu Quoc Airport

Σε περιπτώσεις χρονικά κρίσιμων επαναπατρισμών ασθενών στην πόλη Phu Quoc επιστρατεύονται αποκλειστικά τζετ και διασωστικά αεροσκάφη με πλήρη ιατρικό εξοπλισμό και έμπειρο πλήρωμα, ώστε να διεξαχθεί η μεταφορά όσο το δυνατόν ασφαλέστερα και πάντα με βασικό γνώμονα τον ασθενή.

Αποσκοπώντας στη βέλτιστη δυνατή παροχή φροντίδας καθ’ όλη τη διάρκεια του επαναπατρισμού, διατίθεται σε όλα τα επιστρατευμένα ασθενοφόρα-τζετ (ανάμεσα στα οποία συγκαταλέγονται και τα εξής: Bombardier Learjet 35 A, Bombardier Challenger 604, Cessna Citation Bravo, Cessna Citation XLS κλπ.) μόνιμα εγκατεστημένος εξοπλισμός ΜΕΘ. Αν παραστεί ανάγκη, ο εν λόγω εξοπλισμός συμπληρώνεται, ώστε να εξατομικευτεί εντελώς στις ανάγκες του ασθενή. Αυτή η ευελιξία εξασφαλίζει ανά πάσα στιγμή μια γρήγορη και ασφαλή διαδικασία επαναπατρισμού από το Phu Quoc Airport εντός μικρού χρονικού διαστήματος.

Εκτός από ασθενοφόρα-τζετ και στροβιλοκίνητα αεροσκάφη διατίθενται στο Phu Quoc Airport και ειδικά διαμορφωμένα και εξοπλισμένα ελικόπτερα, πάντα σε ετοιμότητα. Έτσι μπορούμε να προσφέρουμε και την επιλογή αποφυγής χερσαίων μεταφορών με κάποιο ασθενοφόρο ή διασωστικό όχημα. Η μόνη ευθύνη του νοσοκομείου υποδοχής σας είναι να έχει φροντίσει για τον απαραίτητο χώρο προσγείωσης του ελικοπτέρου.

Αεροδιακομιδή Ασθενών με COVID-19 στην πόλη Phu Quoc

Τα αεροασθενοφόρα και τα ελικόπτερά μας δύνανται να μεταφέρουν και ασθενείς με κορωνοϊό (COVID-19). Ανεξάρτητα από αυτό, είτε πρόκειται για αεροδιακομιδή προς Phu Quoc, είτε για μεταφορά ασθενή σε άλλη χώρα από το Phu Quoc Airport, θα φροντίσουμε ώστε ο ασθενής να φτάσει ασφαλής στον προορισμό του.

Μέσω της χρήσης ενός σύγχρονου συστήματος απομόνωσης εξαλείφονται οι πιθανότητες τυχόν μετάδοσης του ιού είτε στους θεράποντες γιατρούς είτε στους συνοδούς του ασθενή. Χάρη στην υποπίεση στο εσωτερικό του συστήματος δεν διαφεύγει κανένας ιός προς τα έξω. Παρ’ όλα αυτά ο θεράπων γιατρός έχει φυσικά τη δυνατότητα να φροντίσει τον ασθενή του με τη χρήση στρατηγικά τοποθετημένων χειρολαβών.

Παιδιατρικές Μεταφορές στην πόλη Phu Quoc

Σε περιπτώσεις παιδιατρικών μεταφορών απαιτούνται εξειδικευμένες γνώσεις, ώστε να παρέχουμε και στους μικρούς μας ασθενείς την καλύτερη δυνατή φροντίδα. Γι’ αυτό και στις μεταφορές παιδιών στην πόλη Phu Quoc επιλέγονται μόνο παιδίατροι και νεογνολόγοι με υψηλό βαθμό εξειδίκευσης και μακροχρόνια εμπειρία.

Ακόμα και ο διαθέσιμος ιατρικός εξοπλισμός συγκαταλέγεται στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Συγκεκριμένα χρησιμοποιείται σε περίπτωση ανάγκης και υπερσύγχρονη φορητή θερμοκοιτίδα. Η συγκεκριμένη εγγυάται μέγιστη αξιοπιστία και φιλική προς τον ασθενή μεταφορά του παιδιού σας από το Phu Quoc Airport.

Σε περίπτωση που το νοσοκομείο υποδοχής σας διαθέτει κατάλληλο ελικοδρόμιο ή άλλες εναλλακτικές χώρων προσγείωσης, επιστρατεύεται μετά από εκτενή συνεννόηση με τους θεράποντες ιατρούς του νοσοκομείου ένα ελικόπτερο-ασθενοφόρο με σύγχρονο εξοπλισμό. Κατ’ αυτόν τον τρόπο ελαχιστοποιούμε το χρόνο μεταφοράς.

Λοιπά Είδη Αεροδιακομιδών από Phu Quoc

Πέραν των επειγόντων επαναπατρισμών, μεταφορών ασθενών της εντατικής και παιδιατρικών μεταφορών στην πόλη Phu Quoc παρέχουμε και αξιόπιστες υπηρεσίες μεταφορών για χρονικά κρίσιμες μεταφορές οργάνων ή αίματος. Προσφέρουμε ακόμα και εξειδικευμένες μεταφορές τέτοιας φύσεως με συντομία από το Phu Quoc Airport.

Για να μεταφέρουμε αυτό το πολύτιμο ιατρικό φορτίο το γρηγορότερο δυνατόν στον προορισμό του, επιστρατεύονται αεροασθενοφόρα ή ειδικά εξοπλισμένα διασωστικά ελικόπτερα, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν το ελικοδρόμιο ή άλλους κατάλληλους χώρους προσγείωσης της εκάστοτε κλινικής. Έτσι ελαχιστοποιούμε τον χρόνο μεταφοράς και εξοικονομούμε κρίσιμο χρόνο, από τον οποίο εξαρτάται μια ζωή.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Έχετε περαιτέρω ερωτήσεις; Θέλετε να υποβάλλετε ένα αίτημα χωρίς δεσμεύσεις; Τότε επικοινωνήστε μαζί μας καθημερινά όλο το 24ωρο.

Πίσω στην Επισκόπηση