Επαναπατρισμός Ασθενή με Τζετ-Ασθενοφόρο

Τα πλήρως εξοπλισμένα τζετ μας είναι ιδανικά για μεταφορές επείγουσας ανάγκης, όπου όλα κρίνονται στο δευτερόλεπτο. Η έμπειρη ιατρική ομάδα που στελεχώνει κάθε πτήση, φροντίζει η μεταφορά να γίνεται με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια και πάντα με γνώμονα τον ασθενή.

Για να προσφέρουμε πάντα την καλύτερη δυνατή ιατρική περίθαλψη κατά τη διάρκεια μιας αεροδιακομιδής, σε όλα τα αεροσκάφη διατίθεται εξοπλισμός Μονάδας Εντατικής Θεραπείας. Φυσικά κατά περίπτωση συμπληρώνεται με ακόμα πιο εξειδικευμένο εξοπλισμό, όταν η κατάσταση του ασθενή το απαιτεί. Έτσι μπορεί να εξασφαλιστεί οποιαδήποτε στιγμή της μέρας και εντός σύντομου χρονικού διαστήματος μια γρήγορη και ασφαλής διαδικασία ιατρικού επαναπατρισμού.

Ιατρικός Εξοπλισμός ενός Τζετ-Ασθενοφόρου 

Ο εξοπλισμός του τζετ περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα εξής:

  • Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σε περίπτωση ανάγκης και με Ειδικό Στρώμα Κενού Ακινητοποίησης (Vacuum Mattress)
  • 6.000 λίτρα ιατρικό οξυγόνο και προαιρετικά επιπλέον φιάλες
  • Πολυπαραμετρικό μόνιτορ ζωτικών λειτουργιών
  • Αναπνευστήρες ΜΕΘ, κατάλληλοι και για περίπλοκα μοτίβα αναπνοής
  • 12-Κάναλος ηλεκτρoκαρδιογράφος πολλαπλών χρήσεων
  • Παλμικό οξύμετρο και αναλυτής αερίων αίματος
  • Διφασικός απινιδωτής με εξωτερικό βηματοδότη
  • Δορυφορικό τηλέφωνο με δυνατότητα επικοινωνίας παγκοσμίως

Σε κάθε περίπτωση επαναπατρισμού ασθενών επιλέγεται και ο κατάλληλος εξοπλισμός βάσει της κατάστασης της υγείας του ασθενή και σε έκτακτες περιπτώσεις γίνονται και προσθήκες. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται η ευημερία των ασθενών.

Επαναπατρισμός Ασθενών που Χρήζουν Εντατικής Θεραπείας

επαναπατρισμοσ ασθενη

Ακόμα και για ασθενείς με περίπλοκες διαγνώσεις, που χρειάζονται εντατική θεραπεία, υπάρχει δυνατότητα διεξαγωγής ενός ασφαλούς επαναπατρισμού με το τζετ-ασθενοφόρο. Στους επιβαίνοντες ασθενείς προσφέρεται διαρκώς άριστη φροντίδα και φτάνουν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα στον προορισμό τους. Τα μέλη της ιατρικής ομάδας μας με υψηλό βαθμό εξειδίκευσης συνοδεύουν τον ασθενή και μπορούν ανά πάσα στιγμή να επέμβουν.

Εκτός αυτού μπορεί και η πίεση της καμπίνας στο αεροασθενοφόρο να ρυθμιστεί, ώστε να ταυτίζεται με την ατμοσφαιρική πίεση σε χαμηλά υψόμετρα. Η λεγόμενη Πτήση σε Υψόμετρο Θαλάσσιας Στάθμης είναι σε ορισμένες διαγνώσεις απαραίτητη.

Φυσικά αναλαμβάνουμε και τις όποιες απαιτούμενες χερσαίες μεταφορές με διασωστικά οχήματα σε τέτοιες περιπτώσεις. Κατ’ αυτόν τον τρόπο μεταφέρουμε τους ασθενείς με ασφάλεια προς το αεροδρόμιο αναχώρησης και μετά από το αεροδρόμιο άφιξης στο νοσοκομείο υποδοχής τους. Συγκεκριμένα σε περιπτώσεις ασθενών σε κρίσιμη κατάσταση συστήνεται η υπηρεσία μας «Από Κρεβάτι σε Κρεβάτι»: Έτσι διασφαλίζουμε την βέλτιστη δυνατή φροντίδα καθ’ όλη τη διαδικασία μεταφοράς, ενώ ταυτόχρονα ελαχιστοποιούμε τυχόν χρόνους αναμονής.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Έχετε περαιτέρω ερωτήσεις; Θέλετε να υποβάλετε ένα αίτημα χωρίς δεσμεύσεις; Τότε επικοινωνήστε μαζί μας καθημερινά όλο το 24ωρο.

Επικοινωνήστε μαζί μας